Добре дошли в нашият уеб сайт

ХАМАЛИ БУРГАС ЦЕНИ

Hamali Burgas ceni, Бургас цени за преместване, цени за товарен транспорт


Уважаеми клиенти,

На следващите редове ще може да се ориентирате в цените на услугите на Хамали Бургас. Бихме желали да Ви информираме, че най-добрата и точна цена, може да получите след безплатен оглед на място или точен опис на имуществото за преместване по телефона или на мейла.

Цената за Вашето преместване или хамалска нужда ще варира в зависимост от следните фактори: обем на багажа, тежест на багажа, етажи и наличност на асансьори, допълнителни услуги - демонтаж, монтаж, опаковане на мебелите и др.

За Ваше улеснение и предварителна представа, поместваме наши стандартизирани цени, с уговорката, че крайната цена ще получите след консултация или оглед.

Цени за пренасяне и транспортиране на мебели и багаж от *стандартни като обем и обзавеждане апартаменти, жилища, къщи, вили или офиси в рамките на град Бургас :

 1. Преместване в рамките на град Бургас на  едностайни жилища- от 90 до 200 лв.
 2. Преместване в рамките на град Бургас на  двустайни жилища - от 170 до 290 лв.
 3. Преместване в рамките на град Бургас на тристайни жилища- от 190 до 450 лв.
 4. Преместване в рамките на град Бургас на четиристайни или по-големи жилища - от 300 лв. нагоре


Забележки:

 • Стандартно жилище е такова при което се предполага, че има наличие на асансьори на двата адреса и няма много тежки предмети ( пиана, каси, двойни хладилници и др. )
 • Цените включват транспорт и хамалски услуги
 • В цените по-горе не е предвидено опаковане и демонтаж-монтаж на мебелите, за които е необходимо. В случай, че са необходими такива действия ние ще Ви ги предложим, като ще ги отразим в крайната цена.
 • За информация на нашите бизнес клиенти, моля имайте предвид, че посочените цени за без ДДС


Цени на база човеко/час за стандартни хамалски услуги при други нужди ( товаро-разтоварни, вътрешни размествания, по-малки премествания, извън горе-посочените и др. ):

 1. Хамали - 12 лв/човек/час - заплащат се минимум два часа на работник
 2. Товарен транспорт в рамките на град Бургас - в зависимост от обема - от 20 до 35 лв - заплащат се минимум два часа.
 3. Товарен транспорт за  извънградски дестинации - по запитване -  заплащането е на километър в зависимост от конкретният курс, тонаж и др.
Уебсайт в alle.bg