Добре дошли в нашият уеб сайт

ХАМАЛИ БУРГАС - ЕТАПИ НА ПРЕМЕСТВАНЕ

ТОВАРНО ТАКСИ БУРГАС / ХАМАЛИ БУРГАС / ПРЕМЕСТВАНЕ БУРГАС/ ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ БУРГАС / ХАМАЛСКИ УСЛУГИ БУРГАС/ КАШОНИ БУРГАС / tovarno taxi burgas

 УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 На тази страница ще разберете как протича обслужването на Хамали Бургас и какво може да очаквате от нас.

 Хамали Бургас предлага на своите клиенти качествен и коректен сервиз, който преминава през следните етапи:


1. Избор на фирма за преместване и хамалски услуги и първоначален контакт по телефона.
Нашата препоръка е да се уверите, че фирмата за преместване, към която се насочвате е такава, на която може да имате доверите и да сте сигурни, че освен добрата цена и качеството ще е на ниво.  Хамали Бургас се стреми да предлага винаги високо качество и добро обслужване на справедлива цена. Свържете се с Хамали Бургас на посочените телефони и наш колега ще поеме вашата поръчка.


2. Разговор по телефона ( или оглед на място ) и разкриване на подробности по вашата нужда от хамалски услуги и транспорт.
Колегата от Хамали Бургас, който разговаря с вас ще се опита да разбере от какво точно се нуждаете. Ще ви зададе конкретни въпроси, за да определи обема и стойността на вашата поръчка. Възможно е, когато работата е по-обемна или отговорна да ви предложим безплатен оглед и консултация на място. Добре е преди да се обадите на фирма за хамалски услуги, да имате готова информация по следните точки:


2.1. Списък на мебелите, техниката, багажа и вещите, които ще премествате.

2.2. Етажите на стария и новия адрес и наличие на работещи асансьори, както и кои неща според вас не биха се побрали в тях.

2.3. Желаете ли товарен транспорт или само работници- хамали.

2.4. Желаете ли демонтаж и опаковане на някои от мебелите и техниката.

2.5. Желаете ли доставка на кашони за багаж от нас.

2.6. Кога планирате преместването и имате ли някакви специфични нужди.3. Цена на услугата.
След провеждане на разговор или извършване на оглед, Хамали Бургас ще ви предоставят своята оферта или цена за извършване на вашата поръчка.4. Планиране на поръчката и нейното извършване.
В случай, че се доверите на Хамали Бургас и приемете ние да ви обслужим, заедно планираме удобен за вас ден и час и извършваме работата в уреченият срок и според конкретните ви изисквания.

5. Приключване на поръчката и обратна информация от клиента.
За Хамали Бургас е много важно вие да останете доволни от свършената работа. Много често сътрудник на Хамали Бургас може да се свърже с вас след приключване на поръчката, за да поговори с вас и разбере вашето мнение от работата ни.СВЪРЖЕТЕ СЕ С ХАМАЛИ БУРГАС " BURGAS MOVERS":
087 89 36 539

Уебсайт в alle.bg