Добре дошли в нашият уеб сайт

ТРАНСПОРТ БУРГАС - ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ ОТ "BURGAS MOVERS"

ТРАНСПОРТ БУРГАС / товарен превоз бургас / ПРЕМЕСТВАНЕ БУРГАС/ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ БУРГАС / ХАМАЛСКИ УСЛУГИ БУРГАС/ КАШОНИ БУРГАС / превоз товарен бургас

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Още в самото начало бихме желали да Ви предупредим, че ние няма да Ви предложим най-ниските цени за Бургас. Може би, ако потърсите по активно в Гугъл, ще намерите по-ниски цени. Но ние не желаем ниската цена да е нашето конкурентно предимство и не искаме да Ви печелим с ниска цена. Качествата с които ще Ви спечелим са:надежден и добре стопанисван автопарк; отговорност и гаранция към Вашите мебели, техника и вещи; професионално отношение към клиента; вежливи и опитни работници, които не са случайни хора хванати от пиацата, а служители, които сме подбирали и обучавали с години; коректност и точност към поетите ангажименти; Оставяме на Вас да прецените дали да се свържете с нас и да проверите и нашите цени, които вярваме, че ще намерите за напълно справедливи.

Благодарим Ви, че пожелахте да се информирате от нашият сайт.  


Товарният транспорт е важна част от нашата дейност, тъй като всяко преместване и пренасяне на товари, стоки, мебели и други, е свързано на даден етап и с нуждата от товарен транспорт.

Автопаркът, с който разполагаме включва бусове и камиони от 1,5 до 10 тона. За дестинации в страната в зависимост от товара разполагаме с камиони от 2 до 10 тона с максимален полезен обем до 40 m3. Машините от този тип са MERCEDES, MAN, Mitsubishi.СВЪРЖЕТЕ СЕ С ХАМАЛИ БУРГАС " BURGAS MOVERS":
0878 936 539
Уебсайт в alle.bg